May Creations HR-4.jpg__PID:8e14cc59-8dbe-4166-9f68-3732ae6d90bf
DSC_0953-22.jpg__PID:cc598dbe-5166-4f68-b732-ae6d90bf3595

Utrechtse Kerst- & Relatiegeschenken

Op zoek naar unieke relatiegeschenken van lokale Utrechtse makers? Wij bieden verschillende relatiegeschenken die perfect passen bij elke gelegenheid, van kerstgeschenken tot jubileumcadeaus. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om de charme en het erfgoed van Utrecht te weerspiegelen. Liever zelf een geschenk samenstellen? Onze medewerkers helpen je graag om het perfecte pakket samen te stellen. Of je nu op zoek bent naar één enkel geschenk, meerdere geschenken of op maat gemaakte geschenken, wij staan voor je klaar. Neem voor meer informatie contact met ons op via onderstaand formulier.

Bekijk onze zakelijke producten

Domtoren Champagneglazen

Ter ere van het einde van de restauratie van de Domtoren zijn er unieke handgeblazen Domtoren Champagneglazen ontwikkeld. Het perfecte, memorabele geschenk voor de Utrechter of Utrecht fan. Perfect voor feestelijke gelegenheden zoals bedrijfsjubilea, kerstvieringen of als onderdeel van een speciaal samengesteld relatiegeschenk. De Domtoren Champagneglazen worden in beperkte oplages opgeleverd en kunnen (binnenkort) per pre-order worden verkregen. Wees er dus snel bij! Wil je een grote bestelling plaatsen? Neem dan vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken. Proost je met ons mee op de Domtoren?

Pre-order jouw champageglazen
2304-Wintermarkt-aan-de-Twijnstraat-Juri-Hiensch.jpg__PID:f718554c-80b7-44f2-8d55-2ed68961799a

Kerstmarkten & Evenementen

Organiseer je een kerstmarkt of evenement en ben je op zoek naar unieke Utrechtse producten om te verkopen? Wij kunnen hierbij aanwezig zijn en een breed scala aan Utrechtse producten aanbieden die perfect passen bij de feestelijke sfeer. Door ons brede assortiment aan Utrechtse producten kunnen wij inspelen op veel thema’s en feestdagen. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Wij staan voor je klaar om jouw kerstmarkt, bedrijfsfeest of evenement tot een groot succes te maken. Van toffe cadeaupakketten tot unieke souvenirs, wij bieden alles om jouw collega’s of gasten unieke Utrechtse aandenkens te bieden. Interesse? Neem dan via onderstaand formulier contact op.

Bekijk onze zakelijke producten

Vragen of contact opnemen?