Over Ons

Utrecht is met haar centraal gelegen ligging in Nederland de ideale bestemming voor jong en oud. Of je nu wil genieten van de grachten en werven in het levendige historische hart van de binnenstad of je wil laten verrassen door de eigentijdse uitstraling. Bezoekers van binnen- en buitenland komen hier samen en raken geïnspireerd door alles wat Utrecht te bieden heeft. 

Wil jij jezelf of iemand anders verrassen met een uniek Utrecht aandenken? Dan is onze webshop of onze winkel op Domplein 9 in Utrecht de juiste bestemming voor jou. Naast de typische, en hele toffe, souvenirs vind je hier ook unieke Utrechtse producten gemaakt door lokale ondernemers. Vaak met een bijzonder verhaal. Neem een kijkje in onze shop en laat je ogen verleiden door al het moois. Heb je iets gevonden? Dan brengen wij je bestelling snel naar je toe. Haal een beetje Utrecht bij jou in huis!

Stichting Utrecht Marketing

De webshop Utrecht-winkel is onderdeel van Stichting Utrecht Marketing. Utrecht Marketing houdt zich bezig met het internationaal op de kaart zetten van Utrecht al slimme, creatieve, gezonde en talentvolle stad. Ze zetten zich daarvoor in, samen met vele partners in de stad en regio. Klik hier voor meer over Utrecht Marketing. 

Adres

Winkel van Utrecht / VVV

Domplein 9 
3512 JC Utrecht
Telefoonnummer: 030-2360004
E-mail: infovvv@utrechtmarketing.nl
Ma t/m Zo: 10:00-17:00 uur

Meer Utrecht?

www.ontdek-utrecht.nl