Over ons

Utrecht is met haar centraal gelegen ligging in Nederland de ideale bestemming voor jong en oud. Of je nu wil genieten van de grachten en werven in het levendige historische hart van de binnenstad of je wil laten verrassen door de eigentijdse uitstraling. Bezoekers van binnen- en buitenland komen hier samen en raken geïnspireerd door alles wat Utrecht te bieden heeft. 

Wil jij jezelf of iemand anders verrassen met een uniek Utrecht aandenken? Dan is onze webshop of onze winkel op Domplein 9 in Utrecht de juiste bestemming voor jou. Naast de typische, en hele toffe, souvenirs vind je hier ook unieke Utrechtse producten gemaakt door lokale ondernemers. Vaak met een bijzonder verhaal. Neem een kijkje in onze shop en laat je ogen verleiden door al het moois. Heb je iets gevonden? Dan brengen wij je bestelling snel naar je toe. Haal een beetje Utrecht bij jou in huis!

Stichting Utrecht Marketing

De Winkel van Utrecht is onderdeel van Utrecht Marketing, dat Utrecht samen met partners in stad en regio positioneert als slimme, creatieve, gezonde en talentvolle stad. Utrecht Marketing richt zich op bezoekersmarketing, de promotie van het cultuuraanbod, het aantrekken van (internationaal) talent en het ondersteunen van nieuwe bedrijven. Ook bevordert de organisatie Utrechtse trots onder bewoners en speelt ze een meer strategische rol op thema’s als inclusiviteit, duurzaamheid en de balans tussen groei en leefbaarheid.

Klik hier voor meer over Utrecht Marketing. 

Adres

Winkel van Utrecht / VVV
Domplein 9 
3512 JC Utrecht
Telefoonnummer: 030-2360004
E-mail: infovvv@utrechtmarketing.nl
Ma t/m Zo: 10:00-17:00 uur

Meer Utrecht?

www.ontdek-utrecht.nl